Winst en verlies voor teams biljartvereniging Reijersdam.

Het dagteam van biljartvereniging Reijersdam won de uitwedstrijd tegen DOS uit Hattem met 38-39, door deze nipte overwinning werd enige afstand genomen van de laatste plaats in poule 1. Rens Jager won in 27 beurten van Freek Brons, uitslag 6-12 en Gerrit van Vlijmen had 30 beurten nodig om te winnen van Nico Schoenmaker, uitslag 8-12. Martin ten Hove moest de overwinning aan Roelof Kiers laten die in 25 beurten won, uitslag 12-8 en Ben Wielandt verloor in 19 beurten van Willem Jonker, uitslag 12-7.

Donderdagmiddag speelde het dagteam de inhaalwedstrijd tegen plaatsgenoot V.A.G. in het wijkcentrum Reyersdam en die derby werd door het team van VAG gewonnen met 37-43. Voor deze wedstrijd stond niets meer op het spel, daar beide teams geen rol van betekenis meer kunnen spelen in deze competitie. Eildert Kuiken, Krijn Visscher en Frans Sellies wonnen hun wedstrijden voor de VAG en Wim Kars won zijn wedstrijd voor Reijersdam.

Het C2 team van biljartver. Reijersdam speelde een thuiswedstrijd tegen HZW uit Genemuiden en de winst voor Reijersdam met 32-27. Verlies was er voor Rens Jager die in 30 beurten verloor van Johan Klaver (HZW), uitslag 8-12, maar Arend Bossink, winst in 28 beurten op Jan de Jonge, uitslag 12-8 en Martin ten Hove, winst in 34 beurten op Body Stundebeek, uitslag 12-7, zorgden voor de team winst.

Programma komende week in het wijkcentrum Reyersdam:
Woensdag 30 maart – Reijersdam C2 – Steenwijk C2, aanvang 19.30 uur.
Donderdag 31 maart – Dagteam Reijersdam – BV De Boerhoorn- 13.30 uur.