Julian Hellendoorn naar Go-Ahead Kampen 

  • De technische commissie is blij dat Julian Hellendoorn ervoor heeft gekozen om op het oude nest terug te keren bij Go-Ahead Kampen. De 22-jarige Hellendoorn is een talentvolle aanvallende middenvelder die tevens voorin op de flank uit de voeten kan. Hij maakte van 2017 tot 2020 drie seizoenen deel uit van de 1e selectie van GAK. De afgelopen twee seizoenen was Julian actief bij 2e klasser IJVV in IJsselmuiden. Julian Hellendoorn: ‘’Ondanks dat ik het bij IJVV ontzettend naar mijn zin heb gehad is het gevoel om weer bij Go-Ahead Kampen terug te keren ontzettend gegroeid de laatste tijd. Het samen voetballen met goede vrienden en mijn broertje(s) is toch wel het punt dat het verschil heeft gemaakt. Daarnaast is ons hele gezin erg betrokken bij GAK en dat is voor mij belangrijk. Go-Ahead Kampen is en blijft mijn cluppie en dat gevoel zal altijd zo blijven.‘’