Cibap organiseert extra open dag zaterdag 9 april

Op zaterdag 9 april organiseert Cibap vakschool voor Vormgeving in Zwolle een extra Open Dag. De creatieve mbo-vakschool wil alle studiezoekers een extra moment bieden om kennis te maken de vakschool en haar opleidingen.

Maak werk van creativiteit
Vele jongeren hebben iets met creativiteit. Zo maken filmpjes voor TikTok, ontwerpen graag al op de computer, houden van tekenen, schilderen, werken met hout, interieurstyling etc. Wanneer ze hier graag hun werk van willen maken, sluiten de opleidingen van Cibap hier goed op aan.

Cibap ExperienceTijdens de open dag op 9 april, kunnen bezoekers de opleidingen bekijken en ervaren. Van 9.30 tot 13.00 uur is iedereen van harte welkom om te kijken wat het Cibap te bieden heeft. Iedere opleiding presenteert zich en bezoekers kunnen aan de slag met kleine workshops om het ook echt te ervaren. Op deze manier kunnen studiezoekers echt voelen of de opleiding bij hen past. Daarnaast kunnen bezoekers in gesprek met studenten en docenten van de opleiding, werk van studenten bekijken en zich nog aanmelden voor komend studiejaar, zodat ze kunnen starten in september.
Kijk voor meer informatie op www.cibap.nl/vakschool