Geen overwinningen voor biljarters reijersdam in Ens

Het C3 team van biljartvereniging Reijersdam ging woensdagavond op bezoek bij biljartvereniging Ens .

Ens C3 ( Arend Batterink, Tonnie Vink,  Theo Koning) – BV Reijersdam C3 ( Benji van Kleef, Gerrit van Vlijmen, Wim Kars) , uitslag 32-26. Benji van Kleef moest in 20 beurten zijn meerdere erkennen in Arend Batterink, uitslag 12-6 en Gerrit van Vlijmen zorgde voor de enige overwinning door in 29 beurten te winnen van Tonnie Vink, uitslag 8-12 en Wim Kars verloor in 28 beurten van Theo Koning, uitslag 12-8. Het team heeft hierdoor de aansluiting met de kopposities verloren.


Het dagteam van BV Reijersdam( Rens Jager, Gerrit van Vlijmen, Wim Kars en Ben Wielandt) had een thuiswedstrijd in het wijkcentrum Reyersdam tegen BV De Boerhoorn ( Harm Engels, Jelle Vlietstra, Harry Dikmans en Bertus Kranghand))  uit Zuidwolde en het werd een gelijkspel van 37-37. Rens Jager had slechts 20 beurten nodig om te winnen van Harm Engels, uitslag 12-4, Gerrit van Vlijmen kon niet winnen van Jelle Vlietstra die in 20 beurten won, uitslag 9-12, Wim Kars had geen kans tegen Harry Dikmans die slechts 16 beurten nodig had om te winnen, uitslag 4-12 en Ben Wielandt had enige moeite om te winnen van Bertus Kranghand maar slaagde er toch in 36 beurten, uitslag 12-9.


Komende week speelt alleen het C3 team een thuiswedstrijd;
Woensdag 6 april Reijersdam C3 – Z.B.C. C3 (Zwolle), aanvang 19.30 uur.