‘Kampen viert Kerst’ eindigt met filmpremière van vervolg ‘Kerst in koud Kampen’

“Een magisch avontuur dat zich afspeelt in Hanzestad Kampen.”

Toen op 17 december duidelijk werd dat er weer een strenge lockdown kwam, besloten de makers van CODE Kampen om in 1 week tijd een Kerstfilm te produceren, zodat die tijdens de Kerstdagen nog in première zou kunnen gaan. Op 17 december werd door filmmaatschappij Onions Film een script geschreven om de dag erna te beginnen met de productie. Met een klein team en geen budget was er na een week een spannend avontuur gefilmd van 20 minuten met een goeie cliffhanger.

Deze zondag 3 april gaat deel 2 van ‘Kerst in koud Kampen’ in première. Om 20:15 uur vanavond zullen we eindelijk weten hoe de film verder verloopt. De kerstfilm is voor alle leeftijden.

De première is om 20:15uur hieronder te zien en daarna terug te kijken.