Doelman Steven Vonk (Go-ahead Kampen) en Ian van de Kolk (Zwolsche Boys) volgend seizoen naar KHC

Daarentegen hebben Romano Luhukay, Giorney Rojer en Talha Ozen aangegeven op zoek te gaan naar een nieuwe club.Het is KHC gelukt het keepersgilde weer compleet te krijgen voor komend seizoen. Steven Vonk komt over van Goahead Kampen en gaat komend seizoen de strijd aan met Bryan Wielandt en Chiel ten Hove voor een plek onder de lat.

Steven (20) doorliep zijn jeugdopleiding bij Dosk waarna Goahead hem vorig jaar oppikte. Hij vond daar niet het plezier dat hij hoopte en daarnaast versterkte Goahead de selectie recent met een extra doelman. Het speelde door zijn hoofd volgend seizoen met zijn vrienden te gaan spelen, maar de gesprekken met TC en (keeper) trainer bij KHC gaven hem een goed gevoel en genoeg vertrouwen om er volgend seizoen vol voor te gaan. Bijzonderheid is dat de kans bestaat dat we Steven eerst nog als tegenstander treffen in de derby van maandag. Tim Noordman, eerste doelman van Goahead, liep afgelopen zaterdag een zware blessure op. Wij wensen hem een spoedig herstel toe.

Linkerverdediger Ian van de Kolk komt komend seizoen over van Zwolsche Boys. De 20-jarige Van de Kolk is al vanaf zijn 17e vaste waarde bij de Boys. Ian is een sterke, snelle back met veel diepgang in zijn spel en geeft aan toe te zijn aan een volgende stap. Hoewel het een behoorlijke stap omhoog lijkt, is Ian ervan overtuigd aan te kunnen pikken en zich in het elftal te kunnen spelen.

Tegenover deze aanwinsten staat het vertrek van enkele spelers. Romano Luhukay verhuist in verband met zijn werk binnenkort met zijn vriendin naar Nieuw-Dordrecht vlakbij Emmen en zal op zoek gaan naar een nieuwe club voor volgend seizoen. Talha Ozen is al jarenlang een vast gezicht bij KHC en heeft besloten een stapje terug te doen en op zoek te gaan naar een passende club. Ook Giorney Rojer heeft aangegeven aan het eind van het seizoen te vertrekken.