Selectie speler van Zalk 1 Ramin Ezzat vanaf volgend seizoen nieuwe trainer DOS Kampen 2

Vanaf het seizoen 2022/2023 zit Ramin Ezzat als trainer op de bank bij DOS 2. Momenteel is hij nog trainer bij KHC JO 13-1. Daarnaast voetbalt de 37 jarige ondernemer, woonachtig in Kampen, nog bij Zalk 1. Onlangs heeft hij zijn TC3 gehaald.

Ramin: “Ik heb een heel goed gevoel over gehouden aan het gesprek met de spelersgroep. Het is een hechte en betrokken groep met veel kwaliteiten. We zaten al snel op één lijn over het voetbal gedeelte, maar daarnaast ook over de professionele randzaken rondom het elftal. Ik ben zelf ambitieus en leg de lat hoog. Dat verwacht ik ook van de groep en van de club. Het MT heeft mij in het gesprek het vertrouwen gegeven dat er mogelijkheden liggen om iets moois te bouwen.

”Het MT is zeer content dat Ramin voor DOS heeft gekozen. Koos Westendorp, bestuurslid voetbaltechnische zaken: “Ramin is een echte voetbaldier en als mens heel open en eerlijk. Hij heeft richting de spelers en ons duidelijk aan kunnen geven waar hij voor staat en wat hij komt brengen. Dat is exact wat we zoeken en wat de spelers nodig hebben.”