Radio zaterdag 23 april

09:00uur De Oranje top 30

10:00uur IJsselmond Informatief
Elke week hoor je in IJsselmond Informatief alles over het wél en wé van nieuws in en om Kampen. Deze week is Teun de Man van de Stichting Kampen Internationaal (KIS) te gast. KIS is de werkgroep voor de partnersteden in Duitsland, zij zijn voornemens, op zaterdag 14 mei 2022 een dagtocht te organiseren voor een bezoek aan de stad Soest (DE). Deze reis staat in het teken van het 30-jarig jubileum tussen Kampen en Soest.
De werkgroep organiseert samen met het Hanseatische Gesellschaft Soest in de Kulturkirche Neu St. Tomä een Internationale kunstexpositie die op Zaterdag 14 mei 2022 wordt geopend door burgemeester Dr. Eckhard Ruthemeyer. Aan de Internationale expositie werken totaal 12 kunstenaars mee uit 5 landen.

12:00uur Kampenaren
Jan Leeferink ontvangt deze week Betsy Pietersma.

13:00uur Time is Just an Illusion
Jeroen Franse vraagt deze uitzending Ronnie Tober de hemd van het lijf.

14:00uur IJsselmond Sport EXTRA LANGE UITZENDING IVM DERBY DOS-KHC

14:30  SVZalkVV Wilsum

14:30  Kampen – SV T Harde

14:30  V.V. ‘s-Heerenbroek – Noordveluwe Boys

15:00  IJVV IJsselmuiden – WVF

15:00  SVI- Go-Ahead Kampen

15:30  KV DOS Kampen VeltmanKv. Wit-Blauw/Green Organics ( korfbal )

18:00  VV KHC – DOS Kampen20:00uur Soul Moods


RTV IJsselmond radio ontvang je via de ether op 106.4mHz, DAB+ Kanaal 7B, hier op de site of vraag je slimme speaker om RTV IJsselmond aan te zetten. Elke zaterdag zenden we de radio ook uit op ons TV kanaal met beeld van de van Heutszplein webcam.