Voorbeschouwing KV DOS Kampen – KV Wit Blauw

De voorbije twee zaterdagen troffen de beide Kamper korfbalclubs kv DOS Kampen /Veltman en kv Wit-Blauw /Green Organics elkaar in de zaal om lijfsbehoud in de Overgangs-klasse.

Beide duels in sporthal De Reeve werden ruim gewonnen door Wit-Blauw,waar door DOS Kampen degradeerde naar de eerste klasse. Ditmaal hervat men in een onderlinge strijd de veldcompetitie in de Overgangs-klasse B.

Ook nu lijkt Wit-Blauw de betere papieren te beschikken en mag het voorafgaand als favoriet bestempeld worden .Wit-Blauw bezet momenteel de 8e plaats met 6 punten. DOS Kampen heeft na eveneens acht duels nog geen punten gepakt en is de hekkensluiter (8e). De Kamper derby op sportpark De Maten begint om 15:30 uur. Het duel is zaterdag LIVE te volgen in IJsselmond Sport. FM 106.4mHz | DAB+ Kanaal 7B en op www.rtvijsselmond.nl