Freestyle voetbal clinic voor meiden op 29 april bij Go Ahead Kampen

Heb jij altijd al tricks willen leren zoals ‘de bal in de nek leggen’ of het doen van een ‘rondje om de wereld’? En wil je alle geheimen leren om je beste vriend of vriendin elke keer een panna te geven? Doe dan mee aan de freestyle voetbal clinics bij de meiden van Go Ahead Kampen!

Vrijdag 29 april van 14.00 uur tot 15.00 uur organiseert de meidenafdeling van Go Ahead Kampen een freestyle voetbaltraining voor meiden. Tijdens deze exclusieve voetbal training komen de vetste moves en skills aan bod die je zelf op het veld of straat kunt toepassen. De clinic wordt gegeven door Jasmijn Janssen. Jasmijn is al 7 jaar actief als freestyle voetbalster en heeft deelgenomen aan meerdere nationale- en wereldkampioenschappen.

Go Ahead Kampen is al vanaf 2014 actief in het meidenvoetbal en heeft inmiddels de grootste meidenafdeling in Kampen. Zo speelt er in iedere leeftijdsklasse een meidenteam en zijn er twee Vrouwen seniorenteams actief. De groei van de afgelopen jaren heeft gezorgd voor een sterk fundament van meer dan 130 meiden en Vrouwen. Daarnaast is er ook aandacht voor de ontwikkeling van de meiden. Zo zijn er gedurende het seizoen speciale techniektrainingen voor meiden van 9 tot 11 jaar om te zorgen voor een goede technische basis. Maar ook voor ontspanning is aandacht. Zo hebben de meidenteams de afgelopen jaren twee keer deelgenomen aan een internationaal meidentoernooi in Denemarken en in 2023 gaan de meidenteams dat weer doen.

De freestyle clinic op vrijdag 29 april is daar een mooi vervolg op. Deze clinic, voor alle meiden van 9 tot en met 16 jaar en start om 14.00 uur en duurt tot circa 17.00 uur (opgeven via goaheaddames@gmail.com)