Programma Full Color Festival Kampen 2022

Op 17 en 18 juni gaat het weer gebeuren: het Full Color Festival Kampen! 

We maken ons klaar voor de 25e editie van het kleurrijke festival voor jong en oud. Het festival is voor iedereen gratis toegankelijk en heeft ook dit jaar een bomvol programma. 

Een stevig kleurenspektakel op de vrijdag

De Full Color Run van de Ronde Tafel 30 Kampen is het startsein van twee dagen Full Color Festival. Blaas of Glory: acht rockers in panty’s maken de opwarming van de Full Color Run al een feestje. Deze rockers mag je eigenlijk al niet missen! 

Het wordt die avond een stevig genieten van de bands op het hoofdpodium. Springstof (hiphop & rock) bijt het spits af. Daarna is het de beurt aan Rebel Rose (iconische rock chicks & rebelse pop), Bökkers (keiharde rock uit de Achterhoek) en The Ones That Got Away (non-stop, live electronic music experience). 

Veelkleurige zaterdag 

Vanaf de start om 12.00 uur ‘s middags op zaterdag vind je in het stadspark van Kampen verschillende theateracts, natuurlijk heel veel muziek op verschillende plekken in het park, kinderactiviteiten en heerlijk proeven en snuffelen op de Full Colormarkt. Voor jong en oud, muziekliefhebbers, cultuursnuivers: voor iedereen is het op zaterdag volop genieten in het stadspark van Kampen. 

Op het hoofdpodium is het op zaterdag een mix van lokale bands met nationale en internationale namen. Van Sturgeon uit Kampen, naar Fokko (Nederrock), Soul & Bliss (dansen) Freshhh (rock & pop), Entoto band (Ethiopische funk uit de jaren ’60 naar nu).

Michelle David & the True-tones (soul, funk , gospel) brengt de zaterdagavond op stoom. Scrum neemt het stokje over met hun folkmuziek. En de afsluiter van het festival wordt er eentje waarbij stilstaan geen optie is. Shantel & Bucovina Club Orkestar weten keer op keer het publiek tot aan het krankzinnige toe aan het dansen te krijgen. 

Wij gaan er een feestje van maken. Komen jullie ook?

Het Full Color Festival is inmiddels een begrip in Kampen en wijde omgeving. Kijk voor meer informatie op www.fullcolorfestivalkampen.nl.