Winst voor biljarters Reijersdam

Beide avondteams van biljartvereniging Reijersdam boekten een overwinning deze week.

Het C2 team (Arend Bossink, Martin ten Hove en Wim Kars) boekte in het wijkcentrum Reyersdam een overwinning van  33-25 op Z.B.C. uit Zwolle ( Bob Brinkers, Joop van Poorten en Jaap Boeree).Arend Bossink speelde een prima partij en won in 17 beurten van Bob Brinkers, uitslag 12-6. De partij van Martin ten tegen Joop van Poorten was een partij met steeds wisselende kansen, Joop van Poorten bleek op het laatste de winnaar in 31 beurten, uitslag 9-12. Wim Kars speelde een goede partij tegen Jaap Boeree en won in 29 beurten, uitslag 12-7.

Het C3 team speelde een uit wedstrijd tegen het damesteam SMR uit Hattem en won met 26-32. Gerrit van Vlijmen won in 30 beurten van Willy van Weeghel, uitslag 6-12 en Herman Segveld had 31 beurten nodig om te winnen van Menja van Rijssen, uitslag 8-12. Wim Kars was weinig succesvol hij verloor in 29 beurten van Gerda van Vilsteren, uitslag 12-8.