De 75ste editie van de A4D Kampen start 30 mei

Eindelijk mogen we weer wandelen en wat zal dat een feest gaan worden. We zijn sinds het begin van dit jaar druk met alle voorbereidingen. De 75ste editie mag van start gaan en dat willen we graag feestelijk omlijsten en niet onopgemerkt voorbij laten gaan.

Bij een feestelijke editie hoort ook een nieuw jasje daarom presenteren we met trots ons nieuwe logo en onze nieuwe website.

Ons logo is ontworpen door Lucas Reinds van Pankra, en in de kleuren van het beeldmerk van Kampen. Herkenbaar, sportief en eigentijds zodat we weer een paar jaar vooruit kunnen. En met dank aan Roel en Henry van KaMels, hebben we ook een nieuwe website . Alles wat je wilt weten over de A4D, van historie tot onze sponsoren kun je hier vinden. Voor en tijdens de A4D zorgen we ervoor dat je alle actuele informatie hier kunt vinden en ook de routes voor alle dagen vind je hier

Samen met het organiserend comité van IJsselmuiden is de tweede medaille in de nieuwe eigen Kamper serie weer een prachtig exemplaar. Dit jaar is gekozen voor de Nieuwe Toren en is het weer een mooi collectorsitem geworden.

De gezamenlijke muziekverenigingen van Kampen zorgen op de laatste avond voor muzikaal onthaal en veel muziek! Het belooft een mooi feest te worden.

Mede dankzij onze sponsoren kunnen we een A4daagse organiseren en die willen we dan ook niet ongenoemd laten. Onze hoofdsponsors zijn Jumbo Hanzeplein, Unive en Winkeliersvereniging Hanzeplein. De andere sponsoren zijn EFES, ESSO Vermeulen en Triprint. Namens alle wandelaars en vrijwilligers bedankt! En wil je betrokken zijn als vrijwilliger bij de A4D Kampen dan kun ons altijd benaderen. Stuur een berichtje naar secretariaat@a4dkampen.nl

De inschrijfavonden zijn op 23 en 24 mei van 18:30 tot 20:00 in de sporthal de Reeve aan het Burgemeester Berghuisplein. Link naar website A4D Kampen https://www.a4dkampen.nl