Open avond omtrent plannen Oude Stationsgebouw Kampen

Op dinsdagavond 7 juni houdt Stichting Stadsherstel Kampen een Open Avond over de plannen van de NS (Nederlandse Spoorwegen) aangaande het oude stationsgebouw in Kampen. Er is onder meer aandacht voor het onderzoek naar de wandschilderingen uit 1916 in de stationshal.

Dat onderzoek naar de wandschilderingen vond plaats in opdracht van NS en onder leiding van restaurator Bert Jonker met medewerking van studenten van het Cibap. Het onderzoek is inmiddels afgerond en de resultaten zullen nader worden belicht.

Tekst gaat verder onder foto

Station Kampen

We hebben zowel mw. Boeren van NS als dhr. Jonker bereid gevonden om toelichting te geven op het onderzoek en de andere plannen. Mw. Visser van het Cibap is aanwezig om de werkwijze van het onderwijs toe te lichten. Kortom het belooft weer een interessante avond te worden.

Deze avond is, na aanmelding, vrij toegankelijk voor belangstellenden. U bent dus van harte welkom.

De Open Avond wordt gehouden in de Oranjezaal van “De Regenboog” aan de Broederweg 32 in Kampen. De aanvang is 19.30 uur en vanaf 19.15 uur wordt u ontvangen met een kopje koffie/thee. Aanmelden voor deze avond kan via info@stadsherstelkampen.nl tot 4 juni.