Geen treinen van 14 t/m 17 juni tussen Dalfsen en Mariënberg

Vanwege werkzaamheden aan het spoor rijden vanaf dinsdagavond 14 juni 22.00 uur tot en met vrijdag 17 juni einde dienstregeling geen treinen tussen Dalfsen en Mariënberg. Arriva zet dan treinvervangend busvervoer in. 

Bussen in plaats van treinen

Vanaf dinsdagavond 14 juni 22.00 uur rijden er bussen in plaats van treinen tussen Dalfsen en Mariënberg. De werkzaamheden duren tot en met vrijdagavond 17 juni einde dienstregeling. Op zaterdag 18 juni rijdt alles weer volgens de normale dienstregeling.

Geldig vervoerbewijs voor vervangende bus

Voor het vervoer met een vervangende bus heeft de reiziger een geldig vervoerbewijs nodig zoals een ov-chipkaart. Je moet hiermee ingecheckt zijn bij het station waar vandaan je vertrekt en weer uitchecken op het station van bestemming. In verband met de inrichting van de bus is het niet mogelijk om een fiets mee te nemen.  

Reistijd

Reizigers moeten rekening houden met een langere reistijd. Bestaande aansluitingen kunnen niet  gegarandeerd worden. De dienstregeling van het vervangende busvervoer vind je op de website van Arriva onder het kopje ‘Werk aan het spoor’: arriva.nl/werkaanhetspoor.

De hele reis, van deur tot deur, kan vooraf worden gepland, geboekt en betaald via de glimble app van Arriva (te downloaden via www.glimble.nl). Of plan de reis op www.arriva.nl.