Bram van Enk blijft bij Go-Ahead Kampen

Bram van Enk heeft besloten om Go-Ahead Kampen voor het komende seizoen 2022-2023 trouw te blijven en trekt daarmee zijn voorgenomen overschrijving naar IJVV in. De 24-jarige eigen opgeleide linker centrale verdediger, maakt al sinds het seizoen 2016-2017 deel uit van Go-Ahead.

In die zes seizoenen is hij veelal basisspeler geweest en verbond zijn broer Gijs zich, na 10 jaar te hebben gevoetbald in de academie van PEC Zwolle, aan Go-Ahead Kampen en ook zijn andere broer Niek besloot om te blijven. Dit heeft in belangrijke mate meegewogen in zijn uiteindelijke besluit, want een kans als deze om samen met zijn broers te gaan voetballen op 1e klasse niveau komt niet snel meer voor.

Bram van Enk: ‘’Als kind van de club krijg ik nu de uitgelezen kans om met mijn broers Niek en Gijs samen in één team te spelen en daarbij wil ik graag een bijdrage leveren aan de ambities van de club.’’