Max leeflang komt toch niet naar Go-Ahead Kampen

De TC van Go-Ahead Kampen deelt mee dat Max Leeflang het komende seizoen toch niet bij GAK gaat spelen, omdat hij zijn maatschappelijke carrière gaat voortzetten in Utrecht en daar ook gaat wonen. Als vereniging vinden wij dit natuurlijk jammer, maar wij wensen Max veel succes toe.

Max leeflang: ”In Utrecht kreeg ik de mogelijkheid om naast het volgen van een opleiding gelijk aan de slag te gaan op een school voor speciaal onderwijs (als docent bewegingsonderwijs). Heen en weer reizen vanuit Utrecht naar Kampen voor het voetballen bij Go-Ahead Kampen is helaas voor mij geen optie. Ik heb daarom besloten om bij Sparta Nijkerk te blijven voetballen. Ik wil de TC van GAK bedanken aan het meewerken van mijn verzoek om de overeenkomst te ontbinden en wens Go-Ahead Kampen heel veel succes in het komend seizoen toe.’’