Halvebaan afzetting ter hoogte van het viaduct Flevoweg

Bij het viaduct ter hoogte van de Flevoweg is de Combinatie Roggebot randelementen aan het bevestigen ter afwerking van het viaduct. Achter deze witte aluminium elementen worden de kabels en leidingen voor onder andere de straatverlichting op het viaduct doorgetrokken. Een deel van de randelementen is al bevestigd en geven al een goed beeld van de eindsituatie. Van maandag 8 augustus tot en met donderdag 12 augustus worden de elementen boven de rijbaan van de N307 bevestigd.

Om veiligheidsredenen wordt de helft van de weg afgesloten, zodat er  niet boven het rijdende verkeer gewerkt wordt. Verkeer houdt doorgang en wordt om-en-om doorgelaten tussen 19:00 en 06:00 uur van 8 t/m 12 augustus. Er wordt geen geluidshinder voor omgeving verwacht, enkel beperkte hinder van een mogelijk langere reistijd voor wegverkeer van de N307. Fietsers houden doorgang.