Walking Football bij S.V.Zalk

Je bent altijd een fanatieke voetballer geweest maar rennen gaat niet meer of je wilt weer gaan bewegen. Dan biedt S.V. Zalk jou vanaf donderdag 6 oktober de mogelijkheid aan om mee te doen aan walking voetbal. 

Deze vorm van voetbal is speciaal gericht om de 55-plusser weer in beweging te krijgen. Bij walking voetbal zoals het woord al aangeeft is het niet de bedoeling dat je rent, maar dat je op een wandeltempo het spel beoefend. Verder mogen er geen slidings genomen worden en is er geen lichaamscontact. 

We beginnen donderdagmorgen 6 oktober om 9.30 uur eerst met een gezellig bakkie, waarna we rond de klok van 10 uur op het veld beginnen met walking voetbal. De bedoeling van walking voetbal is dat je op een gezellige manier aan je fitheid werkt en daarnaast ook nieuwe sociale contacten krijgt. Het is niet alleen voor mannen maar vrouwen mogen ook meedoen! 

Heb je interesse om een morgen mee te doen, dan ben je welkom vanaf donderdag 6 oktober op Sportpark โ€˜An de Steegeโ€™ in Zalk vanaf 9.30 uur. De eerste 6 trainingen zijn kosteloos en worden door S.V. Zalk aangeboden. Meld je wel even aan bij Zwier Kanis 06 20134923 of stuur een mail naar kanis.zwier366@gmail.com.