N50 9 september tussen Kampen en knooppunt Emmeloord 1 avond en nacht dicht in beide richtingen

Rijkswaterstaat voert onderhoudswerkzaamheden uit langs de N50. In verband met deze werkzaamheden is de N50 tussen Kampen (32) en knooppunt Emmeloord in beide richtingen afgesloten in de nacht van vrijdag 9 september 21.00 uur op zaterdag 10 september 08.00 uur. De parallelweg N765 over de Ramspolbrug blijft beschikbaar. Rijkswaterstaat adviseert weggebruikers rekening te houden met omleidingsroutes met een extra reistijd van 10 tot 30 minuten.

Werkzaamheden

De werkzaamheden bestaan onder andere uit maaiwerkzaamheden in de berm, onderhoud aan asfalt, verlichting en geleiderail en hemelwaterafvoer.

Afsluiting

De N50 tussen Kampen (32) en knooppunt Emmeloord is om deze werkzaamheden veilig te kunnen uitvoeren, in beide richtingen afgesloten in de nacht van vrijdag 9 september 21.00 uur op zaterdag 10 september 08.00 uur. Ook de tussengelegen op- en afritten zijn dan dicht. De parallelweg N765 over de Ramspolbrug blijft beschikbaar.

Gele borden ter plaatse geven de omleidingsroutes aan.

Door onvoorziene omstandigheden kunnen werkzaamheden worden uitgesteld.

Meer informatie?

Kijk voor meer informatie over de werkzaamheden op de website van Rijkswaterstaat Verkeersinformatie of bel met de Landelijke Informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002 (gratis)