Blijf in de Benen live

“Onze moeder is een fan van jullie programma ‘blijf in de benen’.” Zo begon de mail van Stijntje Aalbers Holtland die voor het familieweekend iets speciaals wou organiseren. Blijf in de Benen live op locatie! De familie, bestaand uit bijna 100 mensen, zou de dag moeten beginnen met de ochtendgymnastiek van het programma Blijf in de Benen.

Blijf in de Benen is het beweegprogramma van RTV IJsselmond dat elke werkdag is te zien. Doel van het programma is senioren in beweging houden en te voorzien van allerlei informatie. Dat het programma populair is onder de doelgroep bleek uit een inventarisatie van Goedzorg fysiotherapie die het programma ooit zijn begonnen en benieuwd waren of er animo was voor een nieuwe serie. De nieuwe serie is inmiddels opgenomen en vanaf dit najaar te zien op RTV IJsselmond.

Daphe Best is de nieuwe presentatrice en hoefde niet lang na te denken over het aanbod om Blijf in de Benen live in de open lucht te doen. Een aantal weken geleden op een mooie zaterdagmorgen was het zover. Het resultaat zie je in de onderstaande video