Gelijkspel Kampenion tegen kampioenskandidaat

Op de foto: Mark Hankel (links) en Gert-Jan de Lange 
Foto: © Ralph Trip 

Dat het afgelopen zaterdag spannend zou worden, was duidelijk. Daarom was er veel publiek voor de wedstrijd van team 1, het ‘vlaggenschip’ van tafeltennisvereniging Kampenion. De Kamper heren traden thuis aan tegen de directe concurrent om de eerste plek in poule A van de 2e divisie, Pecos 1 uit Oegstgeest.

Achteraf gezien was het vreemd dat maar liefst acht van de tien partijen beslist werden in het minimum aantal games, dus 3 – 0 of 0 – 3. Gert-Jan de Lange en Julian Plette wonnen twee van hun drie partijen en Mark Hankel won er een. Het dubbelspel (De Lange & Hankel) leverde een overwinning op voor Pecos. Na afloop van een middag met mooi tafeltennis stond er 5 – 5 op het scorebord. Daarmee mocht Kampenion tevreden zijn. 

Kampenion staat bovenaan in de 2e divisie, maar met een wedstrijd meer gespeeld dan de nummer 2, de gedoodverfde titelkandidaat Pecos 1. 
Het duurt nog even voordat Kampenion 1 de volgende wedstrijd speelt, maar dan wordt het weer een klapper: de return tegen Pecos in Oegstgeest, op 12 november.