Reflex verliest van Keistad met 0-3

Na lange 5-setter van het tweede begon de wedstrijd Zalsman Reflex Hs 1 –AVV Keistad Hs1. Vorige week speelden we een lastige wedstrijd tegen Orion en we waren erg benieuwd wat onze kansen waren tegen Keistad.

De wedstrijd begon hetzelfde als de basis van vorige week, Lukas en Thijs als passer-lopers, Yvo als diagonaal, Erik en Thomas als de middenmannen, Chiel als spelverdeler en Job als halve libero.

We begonnen redelijk goed aan de wedstrijd, Lukas was enorm goed aan het serveren aan het begin van de set. Tot de 15 speelden bleef de stand aardig gelijk, we scoorden onze side-outs en verdedigend pakten we enkele ballen. Jammer genoeg sloeg Keistad vanaf de 15 een gat, maakten wij meer fouten en Keistad won verdiend de eerste set.

De tweede set begonnen we slap, er werden meer fouten aan gemaakt aan onze zijde en Keistad pakte al snel een voorsprong. Halverwege de tweede set werd Job gewisseld voor Thijs en nam Serano de libero positie over van Job. We liepen een paar punten in op Keistad maar het was bij lange na niet genoeg om nog kans te maken in deze set, de set eindigde dan ook in 17-25 voor Keistad.

De derde set gingen we met meer strijdlust in. We waren goed aan het volleyballen en kwamen gelijk te staan bij een stand van 13-13. Thijs kwam er nu als libero in en dat deed hij goed. Jammer genoeg scoorde wij niet en verdedigde Keistad erg veel ballen. Serano kwam aan het eind van de set er nog even in voor Job en heeft zo zijn eerste punten kunnen spelen op de passer-loper positie. Dit maakte helaas geen verschil en ook deze set ging verloren. De wedstrijd eindigde in 0-3 voor Keistad.

Verslag: Job Wilts