Nacht van de Nacht in Quintus

De lichten gaan uit op zaterdagavond 29 oktober bij Quintus. Tijdens de Nacht van de Nacht organiseert het kunstencentrum aan de Vloeddijk 38 – in samenwerking met natuurvereniging IJsseldelta en scouting Hanzeluiden – een programma voor de hele familie; met bijzondere voorstellingen, optredens, workshops en andere toffe activiteiten. En dat allemaal in het donker!

De Nacht van de Nacht is een jaarlijks evenement georganiseerd door natuur- en milieufederaties. Door het hele land worden activiteiten georganiseerd in het donker om aandacht te vragen voor lichtvervuiling. Het Quintus-programma begint klokslag 19.00 uur met het doven van de lichten en een spectaculaire openingsact. Tussen 19.00 en 21.30 uur zijn er tal van gratis activiteiten waaronder braakballen pluizen, dansdemo’s, een kampvuur waar je mee kunt zingen met kampvuurliedjes, zaklampvissen, nachtvlinderen en een theaterroute voor het hele gezin.

Strippenkaart

Verder zijn er tegen kleine prijzen toffe workshops en activiteiten zoals de unieke lichtbeeldenvoorstelling ‘Fly me tot he moon’, de workshop ‘Kleurrijke nacht: creatief aan de slag met pastel- en vetkrijt’, Fotografie: lichtsignalen, Dagdromen & nachtwensen (tekenen/schrijven), een klankschaalworkshop, Glow-in-the-dark emmertrommelen, Relaxconcert in het donker en Silent disco. Bij het kampvuur kun je broodjes bakken en er is thee, koffie, chocolademelk en limonade verkrijgbaar. Voor de betaalde activiteiten, broodjes en drinken kun je gebruikmaken van een strippenkaart (12 strippen). Deze is voor 6 euro in de voorverkoop verkrijgbaar via quintuskampen.nl (ook voor meer info). Op de avond zelf kost een strippenkaart €7,50. Meer weten? Bel 038-3371200 of mail naar info@quintuskampen.nl.