Geslaagde Kampen Badminton Open

Op het Kampen Badminton Open gingen afgelopen week 30 teams de strijd met elkaar aan in sporthal Cellesbroek. Op alle niveaus zijn mooie partijen gespeeld en de sfeer zat er goed in. Organisator Annemarie Langeslag kijkt tevreden terug: “Ik zag en sprak veel enthousiaste mensen en er waren geen blessures of andere onvoorziene zaken. Ik vond het een mooie avond.” Na de wedstrijden werd het toernooi traditiegetrouw afgesloten met een grote verloting en de prijsuitreiking.

Uitslagen:
Dames Dubbel 1: De Stolpen – Kelly en Elm
Heren Dubbel en Mix 1: Oliehandel Vermeulen – Mike en Julian
Heren Dubbel en Mix 2/3: Tika-Thijs – Sartika en Thijs
Dames Dubbel en Mix 2/3: MirBer – Miranda en Berber
Heren Dubbel 2: The golden earrings – Ben en Erdwad
Heren Dubbel 2: Vd Kerke Hovenier – Jan en Sjirk

NB:
Heren Dubbel 2 kent 2 winnende teams, omdat er in 2 poules gespeeld is.
Klasse 3 is de hoogste speelklasse.