Met de Stadsbuurtbus naar Kerst in Oud Kampen

De Stadsbuurtbus Kampen – lijn 510 brengt u graag naar Kerst in Oud Kampen 2022! Op 10 en 11 december 2022 rijden wij daarom een extra dienstregeling. Zaterdag 10 december rijden we van 09.45 tot 21.45 uur en op zondag 11 december van 13.45 tot 21.45 uur. De meest actuele dienstregeling vindt u op 9292.nl of in de 9292 app.

Tijdelijke halte Cellebroedersweg
De Stadsbuurtbus rijdt vanaf station Kampen Zuid. Uitstappen voor Kerst in Oud Kampen kan het beste bij de tijdelijke halte aan de Cellebroedersweg. Deze halte is bij bakker Vermeij. Vanaf daar loopt u in ongeveer 8 minuten naar het centrum van Kampen. De laatste bus terug naar station Kampen Zuid vertrekt hier op beide dagen om 21.30 uur.

Halte Polikliniek vervalt
Doordat we een aangepaste route rijden, vervalt de halte bij de Polikliniek op de hele zaterdag en zondag. Reizigers voor de Polikliniek kunnen op verzoek uitstappen naast Verpleeg- en revalidatiecentrum Myosotis Kampen. Spreek onze chauffeurs hierover aan bij het instappen. Alle andere haltes blijven op beide dagen wel bereikbaar.

Over Kerst in Oud Kampen 2022
Dit is Kerst in Oud Kampen op zaterdag 10 en zondag 11 december 2022. Op beide dagen start het programma op 16.00 uur. Om 21.00 uur is het evenement weer afgelopen. Tickets kosten 4 euro per persoon. Voor kinderen onder 12 jaar is de toegang gratis. Meer weten over Kerst in Oud Kampen? Ga dan naar kerstinoudkampen.nl.