Kerstnachtdienst gezamenlijke kerken IJsselmuiden vanavond LIVE op RTV IJsselmond TV

Vanavond organiseren de gezamenlijke IJsselmuider kerken een Kerstnachtdienst in de Hoeksteen. Het thema is “Licht aan! ”. De dienst zal worden belicht door ds. J. van Beveren.

Om 21.30 uur gaan de deuren open en zal het koor Higher Level onder leiding van Ria van Dijkhorst u muzikaal ontvangen. Tevens zullen een aantal leden van Oranje hun medewerking verlenen aan de dienst. De dienst begint om 22.00 uur en is ook thuis LIVE te volgen via RTV IJsselmond TV en online.

De Hervormde Gemeente ‘De Hoeksteen’ te IJsselmuiden en Grafhorst is gesticht op 1 november 1989. Hieraan vooraf werden onder de vlag van de Confessionele Vereniging vanaf 1987 gezinsdiensten gehouden in de gereformeerde kerk, waarin bekende confessionele predikanten voorgingen.