Aldi sluit Zambonistraat tijdelijk gesloten voor aanpassing naar nieuwe winkelformule

ALDI zet een volgende stap in het aanscherpen van de ANIKo (ALDI Nord Instore Konzept) formule. Bij deze optimalisatie van de winkel krijgen aardappelen, groente en fruit een prominente plek bij binnenkomst van het filiaal. Het ontwikkelen van de winkelformule is een continu proces waarbij de behoefte van de klant centraal staat en waarbij processen voor medewerkers zo eenvoudig mogelijk worden gemaakt.

Aardappelen, groenten en fruit gepositioneerd bij binnenkomst van de winkel. Het klinkt voor een supermarkt en voor de klant vanzelfsprekend, maar voor ALDI een mooie nieuwe stap binnen alle ontwikkelingen van de laatste jaren.

Door deze aanpassing zijn de volgende filialen enkele dagen gesloten*:
• Hengelo (Gld.), Zuivelweg 7 – gesloten van maandag 16 januari tot en met donderdag 19 januari.
• Epe, Ratelplein 2a – gesloten van zondag 22 januari 17.00 uur tot en met donderdag 26 januari.
• Kampen, Zambonistraat 4f – gesloten van zaterdag 28 januari 18.00 uur tot en met donderdag 2 februari.
• Apeldoorn, Vlijtseweg 184 – gesloten van zondag 29 januari 17.00 uur tot en met donderdag 2 februari.

Eerder werd de Aldi in IJsselmuiden al verbouwd.