KV Dos Kampen wint van de Wâlden

Afgelopen zaterdag mocht KV DOS Kampen 1 zich klaarmaken voor de wedstrijd tegen De Wâlden. De spelers van DOS wisten na een goede wedstrijd de punten mee naar huis te nemen. De scheidsrechter A. Wiering floot de wedstrijd af met een eindstand van 16-25.

DOS begon de wedstrijd niet scherp en kwam al snel op 4-0 achterstand. Na een time-out van Michaël Jongman werd de ploeg weer op scherp gesteld. Na de time-out nam DOS de overhand en gingen beide ploegen de rust in met een stand van 11-15.

de tweede helft werd er eerst nog moeilijk gescoord door DOS, hierdoor wist De Wâlden dichterbij te komen, echter herpakte DOS zich weer na enkele minuten. Door veel doelpunten van Matthijs Bastiaan en Camiel van Keulen wist DOS het zelfvertrouwen te behouden en de winst mee te nemen naar Kampen. De wissels Jonathan van Ham, Estelle Hooisma en Carlijn van ‘t Veld uit A1 mochten ook minuten maken in deze wedstrijd. Trainer Michaël Jongeman merkte achteraf op: “Ik genoot vanaf minuut 10 waarin we beginnen met de achterstand wegpoetsen om er vervolgens overheen te knallen. Uiteindelijk een heerlijk resultaat neergezet. Ook laat deze wedstrijd de groei van deze groep zien!”

Doelpunten DOS: Camiel 8x, Matthijs 7x, Iris 3x, Daan 2x, Nikita 2x, Willemijn 1x, Laureen 1x en Dennis 1x.