Voorbeschouwing KHC – Go-Ahead Kampen

Zaterdag a.s. 21 januari speelt KHC de thuiswedstrijd tegen plaatsgenoot Go-Ahead Kampen. Beide teams hebben zich voorbereid voor de herstart van de competitie. KHC deed dit via een kort verblijf in het Spaanse Benidorm waar getraind werd, en een wedstrijd gespeeld werd tegen OJC uit Rosmalen dat uitkomt in de 4e divisie. Zaterdag gaat het weer om de punten en zullen de spelers weer alles moeten geven voor een goed resultaat. Vorig seizoen liet KHC zich 2 keer een zichtbare zege afnemen. Op Middenwetering had het een riante 0-2 voorsprong, die in de slotfase maar zo weggeven werd in een 2-2 remise. In de thuiswedstrijd leek KHC de punten te pakken maar gooide een strafschop in de slotfase de boel op de kop 1-1. KHC staat met 20 punten op een verdienstelijke 4e plaats, en Go Ahead Kampen heeft 3 punten minder en staat op de 7e plaats. De verschillen zijn dus minimaal, en KHC zal alles moeten geven voor een goed resultaat. Gelukkig zijn er weer was geblesseerde spelers fit, en kan het sterk aan de start verschijnen.

De wedstrijd op Sportpark De Venen begint om 18.00 uur, en staat onder leiding van scheidsrechter Dennis Smit uit Drachten geassisteerd door de neutrale assistent scheidsrechters Martijn de Leest en Maarten Damman. Er wordt weer veel publiek verwacht dit keer dus vraagt het bestuur van KHC om zoveel mogelijk op de fiets te komen. Om de snelheid te bevorderen bij de kaartverkoop, graag pinnen of gepast contant te betalen. Volwassenen 5 euro en jeugd en 65 plus 3 euro.
Na afloop is er muziek in de KHC kantine met Jac Ruiten.