Contract nieuws 1e selectie Go-Ahead Kampen 2023-2024

De afgelopen periode heeft de TC met de huidige selectiespelers gesprekken gevoerd met het oog op het seizoen 2023-2024. Wij zijn blij dat onderstaande 11 spelers met de club een overeenstemming hebben bereikt om volgend seizoen weer graag deel uit te willen maken van de 1e selectie van Go Ahead Kampen:

* Niek van Enk (9e seizoen)
* Bram van Enk (8e seizoen)
* Sven Hellendoorn (5e seizoen)
* Rob ter Horst (4e seizoen)
* Tim Noordman (3e seizoen)
* Luuc Knul (3e seizoen)
* Niels van Dijk (3e seizoen)
* Wilbert Wessels (2e seizoen)
* Gijs van Enk (2e seizoen)
* Damian van Drenth (2e seizoen)
* Rutger Koopman (2e seizoen)

Daarnaast is er overeenstemming bereikt met de ervaren keeperstrainer en gedreven persoonlijkheid Cor Straetemans over nog een jaar bij Go Ahead Kampen. Ook de huidige medische staf onder leiding van Richard Wakker heeft voor het volgend seizoen toegezegd.

Tegenover deze verlengingen staat dat de volgende 5 spelers het komende seizoen geen deel meer uitmaken van de 1e selectie van GAK:

* Adi Draganovic
* Dennis van der Wal
* Reza Hosseini
* Kelvin Groothand
* Maxwell van Dijk

Deze spelers hebben absoluut meerwaarde gehad voor de vereniging maar of de contracten worden vanwege beleidsmatige redenen niet verlengd of er kon geen overeenstemming bereikt worden of er werd gekozen voor een nieuwe uitdaging. Zij zullen er alles aan doen om het huidige seizoen goed af te maken om zodoende op een goede manier afscheid te nemen van de club. De TC bedankt hen voor hun inzet en wenst hen veel succes in hun verdere sportieve en maatschappelijke carrière.

Met de overige selectiespelers is de TC nog in gesprek. Ook wordt er binnen en buiten de vereniging gekeken naar potentiële versterkingen van de 1e selectie. Dit binnen het streven/kader om een fors deel van de spelers van het vlaggenschip zelf te hebben opgeleid.

TC Go-Ahead Kampen.