The HYKANON Passion 26 maart in de Buitenkerk met als verteller Hilde Palland

Op zondag 26 maart a.s. om 20.15 uur wordt voor de derde keer ‘The HYKANON Passion’ uitgevoerd in de Buitenkerk in Kampen.

The HYKANON Passion vertelt het verhaal over de laatste dagen van het leven van Jezus; een verhaal over liefde, verraad en verbondenheid dat nog steeds verrassend actueel is. Het bekende verhaal uit de bijbel, maar in de woorden en muziek van nu en daardoor toegankelijk voor een breed publiek.

Dit jaar zal Hilde Palland (Tweede Kamerlid CDA) de verteller zijn.

HYKANON – dat voor de gelegenheid wordt aangevuld met projectzangers – zal prachtige Nederlandstalige popsongs ten gehore brengen.

HYKANON staat onder leiding van dirigente Janet van Gaalen-Schouten.

Het koor wordt begeleid door een combo onder leiding van vaste pianist Paul de Vroome.

De toegang is gratis, wel wordt er na afloop een collecte gehouden ter bestrijding van de onkosten. De kerk is open vanaf 19.30 uur, maar het is aan te raden tijdig te komen. I.v.m. de veiligheid zullen de deuren gesloten worden indien de maximale bezettingscapaciteit is bereikt. Ingang alleen via het schoolplein (Mgr. Zwijsenschool) ter hoogte van Oudestraat 217.