RTV IJsselmond is opzoek naar TV’s

Heb je nog een televisie staan waar je niks mee doet? Of doe je een nog werkende TV weg? RTV IJsselmond neemt hem graag van je over. De lokale omroep van Kampen is druk bezig met de bouw van een TV studio. En in de regiekant kunnen ze nog wat beeldschermen gebruiken.

De studio is gebouwd met 0 euro budget. De grote presentatie tafel was al aanwezig en het decor bestaat verder geheel uit afvalhout. Alle techniek had de omroep al in huis en word bij uitzendingen steeds weer opnieuw opgezet.

“RTV IJsselmond is actief bezig op allerlei fronten. Zo zijn we druk met de vorming van de streekomroep. De overheid heeft bepaald dat het nieuwe lokaal omroepbestel in 2025 van start gaat. Voor die tijd zijn de eerste subsidie rondes. Met de nieuwe TV studio’s willen we het aanbod op TV verbreden.” Aldus hoofdredacteur Klaasjan Strengers

Er zijn al twee programma’s bedacht voor de nieuwe TV studio. Een eenmalig debatprogramma en een praatprogramma. De studio zal ook worden gebruikt bij evenementen.

Mocht je een TV willen doneren kan je contact opnemen per mail: redactie@rtvijsselmond.nl. De grootte is niet belangrijk als het maar om een “platte” TV gaat met HDMI.