Onderhoud Stadsbrug Kampen 28 februari tot 2 maart

Van 28 februari tot 2 maart vindt onderhoud plaats aan de Stadsbrug in Kampen. Om verkeersoverlast zoveel mogelijk te voorkomen worden de werkzaamheden van 22.00 tot 6.00 uur uitgevoerd. Gemotoriseerd verkeer kan de brug tijdens de werkzaamheden niet gebruiken. Het verkeer wordt omgeleid via de Molenbrug.

Voetgangers en (brom)fietsers kunnen de brug tijdens de werkzaamheden aan 1 zijde blijven gebruiken. Hiervoor worden aan beide zijden van de brug verkeersregelaars ingezet. Ook hulpdiensten kunnen de brug blijven gebruiken. De scheepvaart is tijdens de werkzaamheden gestremd.

Afsluiting stadsbrug voor gemotoriseerd verkeer:

  • dinsdag 28 februari van 22.00 uur tot woensdag 1 maart 06.00 uur
  • woensdag 1 maart van 22.00 uur tot donderdag 2 maart 06.00 uur