Voorbeschouwing Dos Kampen – KHC

Zaterdagmiddag a.s. staat de derby DOS Kampen – KHC op het programma. Dit keer wilde het bestuur van de buren de derby niet verschuiven naar 18.00 uur omdat met het verspringen van de tijd het bandjesavond is in Kampen. Of dat een juiste beslissing is zullen we zaterdag zien, want niet iedereen is nu in de gelegenheid om de wedstrijd te zien.

KHC kan op volle sterkte aantreden, net zoals de laatste wedstrijden. Tegen hoogvliegers werd een verdienstelijk resultaat gehaald en lijkt het team zich te herpakken. Afgelopen zaterdag speelde het met 0-0 gelijk tegen kampioenskandidaat WHC. Maar derby’s zijn altijd wedstrijden op zich. KHC zal moeten knallen zaterdag wil het een goed resultaat behalen. Vorig seizoen liet het zich verrassen in de beginfase. Eerder op De Venen werd het een ruime 3-0 overwinning voor KHC.

DOS Kampen doet het erg wisselvallig dit seizoen. Afgelopen zaterdag liep het tegen een ruime 7-0 nederlaag aan in Oldenzaal tegen de andere kampioenskandidaat Quick’20. In de thuiswedstrijd wist het tegen deze tegenstander nog te verrassen. De poelanten zullen gebrand zijn om een goed resultaat neer te zetten. Ingrediënten voor een spannende voetbalwedstrijd.

Er zijn wat orde maatregel rondom deze wedstrijd. Er mag tijdens de wedstrijd beslist geen vuurwerk worden afgeschoten. Neem ook contant geld mee want niet overal kan gepind worden. Aan de kaartcontrole ook niet. Wel kan er een toegangskaart gepind worden bij de kassa in de kantine. Toegangsprijzen volwassenen 6 euro – jeugd t/m 12 en 65+ – 4 euro.

Bron: website KHC