Steyn van Ark van SDC Putten naar DOS Kampen

Na de bekendmaking van de komst van Vincent Huisman heeft DOS opnieuw toegeslagen. De ervaren middenvelder Steyn van Ark (25) komt over van SDC Putten, waar hij twee jaar deel uitmaakte van de eerste selectie. Daarvoor heeft hij drie jaren in de Verenigde Staten gewoond en gevoetbald bij het collegeteam van de University of Charleston. In de jeugd kwam hij tien jaar uit voor PEC Zwolle.

Steyn woont in Zwolle en werkt sinds kort voor de Gemeente Kampen in de functie van financieel adviseur. De keuze voor DOS was daarom een logische volgens Steyn: “DOS is een club met historie, maar nog meer een club met een gezonde ambitie. De contacten verliepen uiterst plezierig en het MT had een goed verhaal waarom ze me graag bij de selectie wilden. Dat past perfect in mijn plaatje. En ik woon en werk nu eindelijk eens lekker dichtbij het sportpark”.

Het MT is zeer content met de komst van Van Ark. Koos Westendorp, bestuurslid voetbaltechnische zaken: “Steyn weet wat er gevraagd wordt. Met zijn ervaring en drive brengt hij DOS een stap verder. We willen graag een stabiele eersteklasser blijven en dan is zijn inbreng cruciaal. Bovendien past hij uitstekend bij onze groep”.