Vincent Huisman eerste aanwinst voor DOS Kampen

Aanvaller Vincent Huisman (22) komt over van vv Nunspeet waar hij twee seizoenen heeft gespeeld in de 1e selectie. Daarvoor maakte de jonge en ambitieuze voetballer uit Elburg deel uit van DVS ’33 O19-1 en O23-1. Vincent kan zowel in de spits als op de flank prima uit de voeten. Hij is een complete speler. Snel en behendig, maar ook kopsterk.

Koos Westendorp, bestuurslid voetbaltechnische zaken: “We zijn enorm blij met de komst van Vincent naar sportpark De Maten. We missen in de huidige selectie een echte spits. Een aanspeelpunt die tevens doelgericht en effectief is. Een directe meerwaarde voor het eerste elftal”.

Vincent over zijn keuze voor DOS Kampen: “De gesprekken met Edwin Kwakkel en Christian van der Worp gaven mij direct een goed gevoel, omdat het beoogde spelsysteem goed bij mij past. DOS Kampen is een prachtige club en ik voel me vereerd om hier te mogen voetballen volgend seizoen. Ik weet zeker dat ik me hier verder ga ontwikkelen. Ik heb ontzettend veel zin in deze nieuwe uitdaging!”