Dyon Kleppe verlengd bij Go-Ahead Kampen

We zijn als TC zijnde blij dat we een overeenkomst hebben weten te bereiken met Dyon Kleppe om zijn contract bij Go-Ahead Kampen te verlengen tot en met de zomer van 2024.

Dyon Kleppe is een eigen opgeleide speler uit de jeugdopleiding en op meerdere posities inzetbaar. Dit seizoen is hij ongelukkig geweest met een aantal blessures. In de wedstrijden die hij mee deed liet hij zien dat hij van waarde kan zijn voor GAK en wij zien potentie in hem voor de toekomst.

Dyon Kleppe: โ€œIk ben blij om ook volgend seizoen weer deel uit te maken van de 1e selectie van Go-Ahead Kampen. Ik ben trots dat ik als jongen van de club die hier sinds de miniโ€™s zit het 1e weer mag vertegenwoordigen en aan mijn 3e seizoen mag beginnen bij de rood-gelen. Komend seizoen zou voor mij vooral bestaan uit revalidatie na de kruisband operatie, maar zodra ik weer fit ben zal ik er voor zorgen dat ik van belangrijke waarde ga zijn voor GAK.โ€