Alleen winst voor c2 team biljartvereniging Reijersdam

De uitwedstrijd tegen De Brouwerij C2 uit Nieuwleusen werd met 27-33 gewonnen. Rens Jager verloor weliswaar in 23 beurten van Emiel Vonder uitslag 12-9, maar Arend Bossink won in 35 beurten van Henk Brinkman 8-12 en Martin ten Hove won in 31 beurten van Bert Brouwer, 7-12.

Het C3 team van BV Reijersdam verloor de Kamper derby van K.B.C. C3. Het werd een verdiende overwinning voor KBC met 19-36. Alle drie spelers van KBC boekten een overwinning. Robert Bos won van Benji van Kleef, 12-9, Fred Groenendijk won van Sander Verbeek, 12-5 en Martin ten Brinke won van Wim Kars, 12-5. Het team van KBC doet nog volledig mee om de bovenste plaats in deze poule.
Het dagteam van BV Reijersdam leed een grote nederlaag. In het wijkcentrum Reyersdam kregen ze De Pomerans uit Zwolle op bezoek en er werd met 25-48 verloren. Geen van de spelers van BV Reijersdam kon winnen, Rens Jager verloor van Johan Jansen, 8-12, Martin ten Hover verloor van Ap Schreuder 5-12, Wim Kars verloor van Wietze Nijdam 7-12 en Johan de Leeuw verloor van Roelie Stegging 5-12.

Programma komende week in het wijkcentrum Reyersdam:
Woensdag 12 april: Reijersdam C3 – ’t Akkertien C3, aanvang 19.30 uur