Horeca in Zwolle Centrum viert Bevrijdingsdag met groots muzikaal festijn

Vrijheid, dat moet je vieren! Dat vinden de horecaondernemers in de Zwolse binnenstad. En daarom zetten ze het centrum op 5 mei op zijn kop met een heerlijk vrijheidsfeest. Zo’n 25 cafés en andere horecagelegenheden hebben diverse muziekpodia opgesteld in de binnenstad en er staan ook bandjes te spelen in de cafés. Kom genieten, bijpraten en elkaar ontmoeten! Van 14.00 tot 00.00 uur! www.gastvrijzwolle.nl 

Deze horecagelegenheden doen mee  

De deelnemende horecabedrijven zijn: de Belgische Keizer, muziek- en eetcafé Woodies, Swolsch Café, Iliana’s Taverna, Ons Café, Pandje 2.0, Kroegje, De Tagrijn, Jack’s Music Bar, Pannenkoekschip, Hap en Tapkamer, Vliegende Paard, Shotto, Café de Kuiperij, Bloopers, Bonabo Social Club, Danscafé Molly’s, The Crown, De Pul, Lunchroom Blocks, Wijnbar Oak, Café Lucky, Café de Gezelligheid, Stadsstrand Blue Bayou en Hessel’s Café.   

Vrijheid is onschatbaar, dus dat gaan we vieren! 

Bevrijdingsdag is een belangrijke dag in ons land en in onze stad. Vrijheid, dat is van onschatbare waarde, zeggen de horecaondernemers. De recente onrust in Europa en op vele andere plekken in de wereld benadrukt dat gevoel nog eens extra. De gezellige historische binnenstad van Zwolle is op 5 mei het decor voor deze feestelijke dag, met tijd voor een praatje, een ontmoeting, luisteren naar een liveband of een DJ. Oergezellig dus. Op de website www.gastvrijzwolle.nl staan alle locaties en hun programmering vermeld zodra dat bekend is. 

Horeca Evenementen Stichting Zwolle: voor een levendige stad 

Bevrijdingsdag in Zwolle centrum wordt georganiseerd door Horeca Evenementen Stichting Zwolle (HESZ), waarin ruim zestig horecabedrijven uit Zwolle verenigd zijn. De HESZ organiseert zo’n vijftien tot twintig evenementen per jaar, variërend van de Bokbierintroductie tot Koningsnacht en Koningsdag, Carnaval, Rhythm & Blues Night, Straatfestival en Draadloos Straatmuzikantenconcours.