Voorbereiding Oekraïense gerechten voor Full Color Festival

Aankomend weekend barst de 26e editie van het Full Color Festival los. Twee dagen lang, vrijdag en zaterdag, staat het Stadspark in het teken van Muziek, Theater, Dans en natuurlijk eten. En in IJsselmuiden is een grote groep Oekraïners die hier verblijven vanwege de oorlog in hun land druk daarvoor bezig. Allerlei Oekraïense lekkernijen worden voorbereid. Verslaggeefster Riek de Maar nam een kijkje in de keuken en maakte onderstaande reportage.

Het Full Color Festival is een multicultureel festival in het Stadspark Kampen. Er is een cultuurmarkt met verschillende keukens en goederen. Op de podia zijn diverse artiesten te bewonderen met dit jaar headliners als Roxanne Hazes, De Kast en Mooi Wark. Het hele programma vind je op Fullcolorfestivalkampen.nl.