Vermiste meisjes uit Kampen in goede gezondheid aangetroffen

De twee vermiste meisjes uit Kampen zijn in goede gezondheid aangetroffen. Dat meldt Sven Strijbosch, woordvoerder van de politie Oost-Nederland, woensdagmiddag.

In de nacht van dinsdag op woensdag schakelde de politie Burgernet in om samen met oplettende burgers uit te kijken naar de meisjes van 11 en 14 jaar oud. Later werd de Burgernetactie zonder resultaat afgesloten. De politie verzocht mensen om 112 te bellen als ze meer informatie hadden over de vermissing.

Het opsporingsbericht verscheen in de ochtend onder meer op deze site en de Facebook pagina van RTV IJsselmond. De berichten werden vervolgens massaal gedeeld op social media. De politie bedankt iedereen die heeft uitgekeken naar de vermiste kinderen.

Stockfoto politie kampen in de Oudestraat foto: Peter Denekamp