Zwakke seizoenstart biljarters Reijersdam

Zowel het C2 team als het C3 team van BV Reijersdam verloren hun eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen.

Het C2 team ontving in het wijkcentrum Reyersdam het C2 team van H.B.C. uit Hoogeveen en het werd een heel dikke nederlaag. Alle drie spelers van het C2 team bakten er niets van , om het zo maar eens te zeggen. Rens Jager scoorde slechts 5 punten en een moyenne van 1.64 tegen Jelle Vierstra, uitslag 5-12. Arend Bossink deed het nog slechter hij scoorde niet meer dan 2 punten en een moyenne van 1.00 tegen Hans Doijer, uitslag 2-12. Martin ten Hove deed het ook niet best hij scoorde maar 3 punten en een moyenne van 1.11 tegen Roel Riemersma, uitslag 3-12. Totaal uitslag 10-36.

Het C3 team deed het wel beter maar leed ook nederlaag in de uitwedstrijd tegen het C3 team van DOS Hattem. Hier werd de uitslag redelijker namelijk 32-28. Een overwinning was er voor Wim Kars die in 29 beurten won van Freek Brons, uitslag 8-12. Benji van Kleef verloor in 30 beurten van Claude Carlu, uitslag 12-9 en Sander Verbeek verloor in 22 beurten van Hendrik-Jan Brons, uitslag 12-7.

Het C3 team speelt woensdag 6 september in het wijkcentrum Reyersdam de derby tegen het C3 team van De IJssel, aanvang 19.30 uur.