Set-Up verliest vijfsetter

IJsselmuiden – Nadat de mannen uit IJsselmuiden een weekje wedstrijd loos waren, mocht Set-Up zich vandaag weer klaar maken voor een thuiswedstrijd. Dit keer tegen VVH uit Harderwijk. Na wat mindere resultaten wou Set-Up in deze thuiswedstrijd het tij keren.

De 1e set werd goed begonnen door de thuisploeg. De gehele was er een voorsprong. Dit ook dankzij ontzettend veel foute opslagen van VVH. Aan het eind werd het toch nog spannend maar wist Set-Up de set met 25-23 binnen te slepen.

De 2e set werd met veel vertrouwen begonnen. Maar al gauw liep Set-Up achter de feiten aan. VVH speelde Set-Up deze set zoek door weinig fouten te maken en de druk bij de thuisploeg neer te leggen. De set werd hard verloren met 25-14.

Dus stond het 1-1 alles nog om voor te spelen. De 3e set was weer spannender de teams waren weer erg gewaagd aan elkaar. Maar op 23-23 wist Set-Up, 2 aanvallen op een rij in het net te laten eindigen. En zo werd deze set na een spannend slot met 25-23 verloren.

De 4e set was nog zo’n spannende set. Set-Up nam het initiatief en had de hele set de voorsprong in handen. Op 24-21 werd het nog even spannend het werd 24-24. Maar hierna werd Joël ingebracht voor de serve. Hij had vandaag al eerder gespeeld met ander team. En door een geweldige serve wist hij de set binnen te slepen. 26-24.

En zo kwam voor de 2e keer dit seizoen er een 5e set aan te pas. Hierin was VVH duidelijk de betere partij en liep Set-Up continu achter de feiten aan. En zo werd deze set en daarmee deze wedstrijd helaas verloren met 3-2.