Jeffrey Vinke pakt brons op NK Libre klein jeugd

Jeffrey Vinke speelde afgelopen weekend op het Nederlands Kampioenschap in de 2e. klasse libre jeugd. Vinke nam de bronzen medaille mee naar huis. Een verslag van de wedstrijd is te lezen op de website van Carambole.

Het C3 team van biljartvereniging Reijersdam had deze week twee uitwedstrijden. Dinsdag werd de inhaalwedstrijd gespeeld tegen BV De Pol uit Zwolle en dat werd een kleine overwinning van 35-38. Rens Jager speelde een goede partij en won in 21 beurten van Nico Schwering, uitslag 4-12. Martin ten Hove speelde geen goede partij en verloor in 24 beurten van Jaap Eversen, uitslag 12-6. Ben Wielandt won en had wel 33 beurten nodig om te winnen van Henk Kuhl, uitslag 7-12 en Wim Kars verloor in 37 beurten van Bert Kleveringa, uitslag 12-8.

Donderdag volgde de uitwedstrijd tegen De Brouwerij uit Nieuwleusen en dat werd een ruime afstraffing voor Reijersdam er werd met liefst 45-28 verloren. Rens Jager speelde zijn slechtste wedstrijd van dit seizoen en verloor in 28 beurten van Jan Hulst, uitslag 12-7. Martin ten Hove speelde ook zijn slechtste wedstrijd, met een moyenne van nog geen 1.0 en verloor in 20 beurten van Jan DeWeerd, uitslag 12-4. Ook Ben Wielandt speelde met een moyenne van nog geen 1.0 en verloor in 24 beurten van Jan Boschman, uitslag 12-5. Enig lichtpuntje in deze wedstrijd voor de Reijersdam was Wim Kars, hij won in 29 beurten van Henk Brinkman, uitslag 9-12.

Het C3 van biljartvereniging ging vrijdagavond op bezoek bij BV De IJssel en won de wedstrijd met 29-32. Gerrit van Vlijmen had wel 36 beurten nodig om te winnen van Remco de Velde Harsenhorst, uitslag 8-12. Wim Kars had ook 36 beurten nodig maar verloor van Ries van Baal, uitslag 12-8. Sander Verbeek won in 29 beurten van Steven Fokkens, uitslag 9-12.