DOS Kampen gaat afscheid nemen van trainers Johan Pitstra en Ramin Ezzat

Het managementteam (MT) van DOS Kampen heeft afgelopen week in goed overleg besloten om de samenwerking met hoofdtrainer Johan Pitstra en diens assistent-trainer Ramin Ezzat niet te verlengen. Dat betekent voor Johan een vertrek na 2,5 jaar dienstverband. Voor Ezzat, die eerder al aan het MT had laten weten niet door te willen gaan als assistent, stopt het na twee jaar samenwerking.

Johan Pitstra: “Ik denk dat het een goed moment is om na 2,5 jaar een nieuwe trainer voor deze goede groep aan te stellen.”

Ramin Ezzat: “Vorig jaar ben ik als trainer van DOS Kampen 2 gepromoveerd naar de hoofdklasse. Ik wilde me verder ontwikkelen en werd gevraagd als assistent bij het 1e elftal. Ik heb zeer veel ervaring opgedaan, maar ben er tevens achter gekomen dat ik toe ben om als hoofdtrainer op eigen benen te staan en dat die rol ook beter bij mij past. Ik heb het ontzettend naar mijn zin gehad bij DOS, en ik ben blij met de kansen die DOS me heeft geboden. Wie weet kom ik ooit nog eens terug als hoofdtrainer bij de club. Voor nu is het belangrijk voor mijn ontwikkeling om als hoofdtrainer aan de slag te gaan bij een andere ambitieuze club.”

Koos Westendorp, bestuurslid Voetbaltechnische zaken: ‘’We hebben een sterke selectie waar veel potentie in zit, voetballend is er een mooie basis gelegd. Het is een goed moment om na dit seizoen een nieuwe hoofdtrainer voor deze groep te zetten. Dat assistent-trainer Ramin aangeeft op eigen benen te willen staan dat respecteren wij en wensen hem succes bij het vinden van een passende club’’.