Nieuwjaarsreceptie inwoners op 9 januari

Op dinsdag 9 januari 2023 vanaf 19.00 uur wordt de nieuwjaarsreceptie voor inwoners gehouden. Ook dit keer is voor een bijzondere locatie gekozen, namelijk de Stadsgehoorzaal. Want we willen niet alleen vertellen over wat er het komende jaar op stapel staat en terugblikken op het afgelopen jaar. We willen het laten zien en laten beleven!

Kampen bruist! Van jong talent, succesvolle evenementen, van opgaven op het gebied van klimaat en energie, mooie initiatieven in de samenleving, verschillende woningbouwontwikkelingen tot het verder bouwen aan een nieuw dorp. En zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst worden bezoekers daarom via een divers podiumprogramma meegenomen het jaar 2024 in. Het wordt een bijzondere reis door de tijd. Met een exclusief tipje van de sluier van wat 2024 in petto heeft.

Programma

Vanaf 19.00 uur gaan de deuren van de Stadsgehoorzaal open. Het programma in de grote zaal start om 20.00 uur. Burgemeester Sander de Rouwe opent de avond met een toespraak. De receptie in de foyer begint om 21.00 uur en duurt tot 22.00 uur. Iedereen is van harte welkom!

Gratis kaarten bestellen

Om het programma in de grote zaal bij te wonen is een gratis plaatsbewijs nodig. Tot 2 januari is het mogelijk om één of twee kaarten te reserveren via Nieuwjaarsreceptie gemeente Kampen – Stadsgehoorzaal Kampen