Derde verdachte opgepakt vanwege overlijden Maas van den Heuvel

De politie heeft donderdag een 35-jarige man aangehouden. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij de dood van Maas van den Heuvel in Kampen en een gewelddadige woningoveral in Epe.

Eerder deze week werd een 22-jarige man aangehouden na invallen in meerdere panden in Kampen en Rotterdam. Eind december werd in Schiedam een 22-jarige man uit Curaçao aangehouden. Ook zij worden verdacht van betrokkenheid bij beide zaken.

Van den Heuvel (84), een prominente Kampenaar, werd in oktober levenloos aangetroffen in zijn woning aan de Buiten Nieuwstraat. Sindsdien loopt er een groot politieonderzoek. De gewelddadige overval in Epe vond plaats in de nacht van 11 op 12 december op een woning aan de Driestuk. Beide bewoners werden ter controle naar het ziekenhuis gebracht.