Maxwell van Dijk naar Go-Ahead Kampen

De TC is blij om te kunnen melden dat er een overeenstemming is bereikt met Maxwell van Dijk voor het seizoen 2024-2025. De 20-jarige Kampenaar komt over van 4e divisionist Berkum.

Maxwell van Dijk was tien seizoenen actief in de jeugdopleiding bij PEC Zwolle en kwam in oktober 2022 naar GAK in zijn woonplaats Kampen toe. Hij was het gehele verdere seizoen basisspeler en wist zes keer te scoren. Maxwell speelde op verschillende posities aan de linkerkant. Eerst als linksback en later als linksbuiten. Eind vorig seizoen besloot hij om op een aanbieding van Berkum uit Zwolle in te gaan, maar komt nu dus na de zomer weer terug naar de rood-gelen.

Gerrit Hamer voorzitter TC: ‘’Fijn dat Maxwell terugkeert bij Go-Ahead Kampen. Hij heeft eerder bewezen van toegevoegde waarde te zijn en neemt zijn ervaring bij Berkum als persoon en voetballer mee naar GAK.’’

Maxwell van Dijk: ‘’Ik heb gekozen om terug te keren bij Go-Ahead Kampen, omdat ik weer meer aan spelen toe wil komen dan ik de afgelopen maanden heb gedaan. Bij GAK zie ik daar mogelijkheden toe. Daarnaast voelden de gesprekken met de TC en hoofdtrainer heel goed en vertrouwd aan.