NedAir 2bruggenloop sluit inschrijvingen en is uitverkocht

De inschrijving van de 2Bruggenloop is dit weekend vroegtijdig gesloten met maar liefst 2.250 deelnemers. Een recordaantal lopers bij de vijfde editie van dit groeiende evenement.

Richard Kroon, organisatie; “Vorige jaar waren we met 1500 deelnemers een maand voorafgaand uitverkocht. Nu 750 deelnemers meer en nog eerder uitverkocht. Lopen is in trek en blijft populair, dat zie je maar weer”

Op zaterdag 6 april zal de bruisende binnenstad van Kampen het toneel zijn van de veelgeprezen 2Bruggenloop. Dit jaar verwelkomen we maar liefst 2.250 enthousiaste deelnemers die de uitdaging aangaan om de schilderachtige bruggen van de stad te bedwingen.

De 2Bruggenloop, een jaarlijks terugkerend evenement, heeft zich inmiddels gevestigd op de hardloopkalenders in Nederland, waar deelnemers van alle niveaus samenkomen om deel te nemen. “We zijn verheugd over de massale opkomst en enthousiasme van de deelnemers, evenals de onschatbare bijdrage van onze vrijwilligers. De 2Bruggenloop is niet alleen een hardloopevenement; het is een viering van gezelligheid, sportiviteit en gezondheid” zegt Han Tybout.

Het eerste startschot voor de vijfde editie klinkt op het Van Heutzplein om 13:00 uur. Deelnemers en toeschouwers worden aangemoedigd om de festiviteiten bij te wonen en de lopers aan te moedigen op de verschillende punten langs het parcours. Mede dankzij diverse sponsoren als BvD Advocaten, Vivan Accountants, Weever en Ausnutria er zijn diverse plekken gecreëerd waar het bruist en swingt. Van het Van Heutzplein, tot de bovenkerk, onder de molenbrug en langs het parcours!